Bemutatkozás

Cégünk 2017-től a Teckwrap autófóliák hivatalos forgalmazója Magyarországon.
Teckwrap cég székhelye:6214 Frankford Ave Unit A, Baltimore, MD 21206, USA
Forgalmazó és a webáruház üzemeltetője:Teckwrap Hungary Kft. 1141 Budapest Szugló utca 82.
adószám.:26245603-2-42

A TeckWrap kiváló minőségű autós dekorációt és festékvédő termékeket gyárt, amelyeket a autófóliázó szakemberek és magánfogyasztók használnak szerte a világon. Tervezéseink széles színválasztékban érhetők el. Akár realisztikus, magasfényű karbon fóliát vagy gyöngy-ház vagy metálhatású autófóliát szeretne, a TeckWrap tökéletes termék az ügyfelek számára . Minden általunk kínált formatervet a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően gyártják. Divatos termékeink vonzóak, könnyen alkalmazhatók és rendkívül tartósak. Biztosak vagyunk benne, hogy megtalálja a megfelelő autófóliát, hogy megfeleljen az Ön igényeinek.

Amikor böngésznek weboldalunkon, meg fogják találni a kiváló választást ésszerű áron. Az online vagy telefonos rendelési folyamatunk egyszerű, és büszkék vagyunk kiváló ügyfélszolgálatunkra és elégedettségükre.

Kérjük, írjon nekünk, vagy hívjon minket, ha bármilyen kérdése van.

Költséghatékony

A Teckwrap fóliával végzett munka csökkenti a telepítés költségeit az ügyfelek és a szakemberek számára minőségromlás nélkül. A Teckwrap vezeti az iparágat a megfizethető, minőségi csomagolóanyagok terén.

Megfizethető árak

A TeckWrap a lehető legjobb megfizethető áron kínálja autófóliáit . Ennek eredményeként a TeckWrap márka a minőség és a megfizethetőség szinonimája. Örömünkre szolgál, hogy végtelen lehetőségeket kínálunk az igényes és stílusos dizájn készítéséhez, minden színben és textúrában. Vásárolj most.

Védelem

A Teckwrap fólia hosszú élettartamot és védelmet nyújt a jármű számára, nem csak egy kiváló megjelenést. A Teckwrap film nem fakul, nem repedezik vagy válik fel a széleken. A Teckwrap autófólia vízálló; UV védett.

Nagy rugalmasság

Nagy rugalmasságú és nyújtható fóliák nagyszerű kezelhetőséggel. Könnyedén és tökéletesen lezárja az ívelt felületeket.