A TeckWrap kiváló minőségű háromdimenziós szerkezetű légcsatornás  karbon fólia, mely a felragasztott felületről úgy veri vissza a fényt, mint ha valódi szénszálas felület lenne. Az öntapadós  karbon fólia szinte minden felületre felhelyezhető, a jó minőségű poliakrilát ragasztónak köszönhetően többször újrapozícionálható anélkül, hogy elveszítené tapadását.  Vízálló, és UV fénynek is teljes mértékben ellenáll, ezért külső felületeken, mint a motorháztetőn, spoileren, vagy akár az egész autón is kitűnően alkalmazható.


karbon fólia nagyon jól nyújtható, rendkívül dekoratív, látványban és tapintásra is igazi 3D-s anyag!. Légcsatornás anyagszerkezetének hála, könnyen alakítható és jól felhelyezhető íves felületekre is, ezért felhasználási területe igen széles: gépháztető, tető, belső elemek, spoiler, motoralkatrészek. Kiválóan megfelel kisebb sérülések eltüntetésére, de akkor is nagyszerű hatás érhető el, ha csak esztétikailag szeretnénk feldobni az autónkat!  A karbon fólia határtalan tervezői és kivitelezői kreativitást tesz lehetővé.Az autófólia előnye, hogy optimális fedést és térbeli stabilitást biztosít. Kimagasló ellenálló képességgel rendelkezik (fizikai behatások, kopás, karcolás, folyamatos vízterhelés). Az autófólia gyártásánál fő szempont volt, hogy nagyon jól bírja az erős UV sugárzást, őrizze meg a színét, alakváltozás, vagy leválás nélkül elviselje a szélsőséges időjárási viszonyokat. Az autófólia nem helyettesíti a karosszériavédő fóliát, még ha nyújt is bizonyos fokú védelmet.

Gyakori kérdés. Miért ilyen olcsó a fólia?

Először is nem a mi karbon fóliánk az olcsó, hanem más helyeken árulják a fóliákat irreálisan magas árakon.
Célunk az, hogy mindenki elérhető áron tudjon hozzájutni normális minőségű carbon és egyéb dekorációs fóliákhoz.
Cégünk már évek óta foglalkozik fóliák forgalmazásával és a vásárlók részére megpróbáljuk a lehető legjobb ár-érték arányt kihozni.
A termékek közvetlenül a gyártótól kerülnek beszerzésre és így a legjobb áron tudjuk a fóliákat forgalmazni.
Az általunk forgalmazott fóliákat sok helyen (webáruházak) árulják többszörös áron.
l leírása