GAL05 Mermaid Green

folyóméter ára br.6200 Ft

GAL05 Mermaid Green Fényes metál-hatású autófólia zöld színben.

Folyóméter ára br.6200ft
Amennyiben a TeckWrap Gloss Alumínium fóliát választja, fényes felülete és az élénk színei miatt  autója  biztosan kitűnik a tömegből.  Tartós, csúcstechnológiás polimer összetételének köszönhetően a fólia tökéletesen védi a jármű fényezését.  A fólia az UV károsodástól és a fényezés oxidációjától is védelmet nyújt.

A telepítéshez szükséges kellékeket is meg lehet vásárolni a "Kellékek, eszközök" menűpont oldalon.

Itt találhatók az általunk kínált fólia legfontosabb jellemzői.
Az autófólia tekercs szélessége 152 cm.
1 folyóméter 6200ft

    A fólia vastagsága 0,15 mm, amely elég vastag ahhoz, hogy biztosítsa a védelmet.
    A fólia ragasztórétegében elhelyezett légcsatornák segítik a buborékmentes telepítést.
    Színválaszték: GAL01 True Blood, GAL02 Blue Gem, GAL03 Candy Purple, GAL04 Deep Pink, GAL05 Mermaid Green, GAL06 Paprika Orange, GAL07 Leaf Green, GAL08 Amber Gold, GAL10 Storm Grey, GAL11 Silver Mist, GAL12 Yellow Green, GAL13 Olimpic Blue
    Az egész tekercs fóllia Szélessége és hossza: 1,52 m * 18 m (59,8 "* 708,6", 4,98ft * 59ft, 1,66db * 19,6d)
A TeckWrap úgynevezett újrapozícionálható, csúcsminőségű ragasztója (amely hő és nyomásérzékeny) alacsony, vagy mérsékelt kezdeti tapadást biztosít a könnyű telepítéshez.
 
A tárolási idő (eltarthatósági időtartam) 2 év, ha +10 ° C és + 20 ° C között, 50% relatív páratartalom, eredeti csomagolásban, közvetlen napfénytől távol, tiszta és száraz helyen.
    Az átlagos beltéri élettartam 4 év, a szabadtéri élet 3 év,  amennyiben a használati utasításokat betartja. A fólia általában 3 évig tartható úgy a felületen , hogy a ragasztó nyom nélkül eltávolítható legyen.
    Telepítéshez javasolt hőmérséklet + 17 ° C és + 25 ° C közötti.
 A fólia számára megfelelő hőmérséklet -55 ° C és + 65 ° C között van.                                                        A TeckWrap autóscsomagoló-fólia bírja a szélsőséges hőmérsékleti viszonyokat, de azt kérjük az ügyfelektől, hogy gondoskodjanak arról, mintha eredeti autófesték lenne. Ne hagyja a csomagolt autót a közvetlen napsugárzásnak hosszú ideig (pl. egész nyáron ne álljon  a napon), hogy meghosszabbítsa a szabadtéri élettartam időtartamát és biztosítsa a méretbeli stabilitást    Alkalmazási módszer szabványos, alkalmas polimer kalanderezett és hibrid filmekhez. Általános ajánlások alapos tisztítás, túlfeszítés és utólagos melegítés az ajánlott hőmérsékleteken - 100 ° C a lapos felületeknél és 120 ° C a görbék és átfedések esetén. Javasoljuk a gőzvakumot vagy az IRR fűtést a telepítéshez vagy hőlégfúvót.
    A kikeményedési idő 24 óra 15 ℃ felett van, de javasoljuk, hogy a járművet szobahőmérsékleten tartsa 48 órán keresztül, hogy biztosítsa a maximális ragasztó aktiválódást.
    Utánkezelés: PH semleges termékek. Kerülje a forró viaszt vagy oldószereket.

Kapcsolati Űrlap

Termék tulajdonságai

Tekintse meg a részleteket

Részletek

  • Belföldi raktárról elérhető:igen
  • Mennyiség:
  • Választható méretek:

Elérhetőségek