A webáruházban regisztráció nélkül is lehet vásárolni!

Teckwrap  autófólia, karbon fólia.

A Tekwrap márka egy az USA-ban bejegyzett szabadalom . A termékei egyre népszerűbbek az egész világon.  Az autófóliák árai az ésszerűséget figyelembe véve a legkedvezőbben vannak kialakítva. Érdemes összehasonlítani egy-egy a neten található hirdető áraival, akik kínai karbon fóliákat hirdetnek.  A webáruházunkban hirdetett autófóliák és karbon fóliák raktáron vannak és egy-két munkanapon belül  már a megrendelőnél lehet, de személyes átvétel esetén akár egy órán belül is átvehető lesz a most nyíló üzletünkben, amely az MO-ás mellett a 17, kerület határában lesz elérhető.

 

A TeckWrap 2012-ben Charles Heidenreich víziójaként és szenvedélyeként indult Baltimore-ból (Maryland, USA), és azóta gyorsan fejlődött.
        Ma küldetésünk az, hogy kiváló minőségű, megfizethető vinyl autófóliák és karbon fóliák  széles választékát kínálja, nagy élettartammal kültéri környezetben is . Arra törekszünk, hogy kiváló, kiváló minőségű kalanderezett és hibrid vinyl termékeket állítsunk elő, és arra törekszünk, hogy autófóliáinkat elérhetővé tegyük az autófóliázó  közösség minden árszintje számára.
         A TeckWrap vinyl átlagos élettartama több mint három év (az igazi meghatározó tényezők az éghajlat és a vezetési szokások), és fenntartjuk azt a stratégiát, hogy háromhavonta vadonatúj mintákat hozzunk létre. A TeckWrap mindig lépést tart az új trendekkel, mivel pl a színváltó autófóliák divattermékek, és a piac hajlamos gyorsan változni.
    A TeckWrap 180 sorozat az első termékcsaládunk, amely egyszerű, mégis vonzó színeket tartalmaz. A hibrid polimer fólia a sima és a középső görbe felületekhez ajánlott. A teljes járműbe csomagolásra alkalmas, fényes, matt és kaméleon fémes színek, TeckWrap 190 sorozat elindítása 2016-ban növelte az értékesítést, és felkeltette érdeklődését az ügyfeleknek szerte a világon.
     A TeckWrap székhelye Baltimore-ban található, miközben professzionális márkakereskedő hálózatot fejlesztettünk ki szerte a világon. Termékeinket az Egyesült Államok, Németország, Oroszország raktáraiból értékesítik. 2016-ban és 2017-ben disztribútor-szerződéseket írtunk alá partnereinkkel Brazíliában, Magyarországon ( Teckwrap Hungary Kft.), Indonéziában, Iránban, Malajziában, Szlovákiában, Dél-Koreában, Szingapúrban, Törökországban és Vietnamban. 2018-ban Ausztrália, Dánia, Guatemala, Málta, Pakisztán, Románia, Srí Lanka, Svájc és az Egyesült Arab Emírségek partnerei csatlakoztak a TeckWrap csapathoz.
    A TeckWrap büszke arra, hogy a legjobb minőségű autófólia családot kínálja megfizethető áron. Két meghatározó szlogen alapján élünk: „Minőség és sokféleség” és „Érezzük a különbséget”, és kifejezetten kifejezik egész filozófiánkat.
     Nagyon örülünk, hogy korlátlan lehetőségeket kínál Önnek divatos, stílusos, különböző színű és kivitelű külső minták készítésére.

Comments: 0

No comments

Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*